Elektrisch gereedschap keuren

Het keuren van dit gereedschap is van belang om de veiligheid van de werknemers en van de werkomgeving te waarborgen.

Keuring aanvragenBel ons

Elektrisch gereedschap keuren

Voor het keuren van elektrisch gereedschap moet u bij ToolCare zijn. Het keuren van dit gereedschap is van belang om de veiligheid van de werknemers en van de werkomgeving te waarborgen. Het is een feit dat werken met elektrisch gereedschap risico’s met zich meebrengt. Denkt u onder meer aan een vlamboog of bijvoorbeeld een elektrische schok. Uiteraard wilt u zulke nare ongevallen voorkomen. De keuring die wij uitvoeren is dan een goede oplossing. Keurt onze onafhankelijke keurmeester uw gereedschap goed, dan mag u erop vertrouwen dat het helemaal in orde is met de veiligheid. Deze inspecties moeten jaarlijks herhaald worden.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Elektrisch gereedschap keuren en artikel 3 van de arbowet

In artikel 3 van de Arbowet staat geschreven over onder meer elektrisch gereedschap keuren. Ook lezen we daar dat u als werkgever verantwoordelijk bent voor een veilig gebruik van dit gereedschap. Dit moet u kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie. Als wij de keuring voor u hebben uitgevoerd, dan ontvangt u van ons een inspectierapport. Ook plakken we op het gereedschap een keuringssticker. Zo kunt u bewijzen dat het helemaal voor elkaar is met de veiligheid van uw elektrische gereedschap.

Reparatie mogelijk na elektrisch gereedschap keuren

Tijdens het elektrische gereedschap keuren ontdekken we een of meerdere problemen? Dan kunnen wij uiteraard geen keuringssticker plakken. Onze experts zijn echter ook uw ideale partner als het gaat om reparaties. Vaak kunnen we deze meteen bij u op locatie voor u uitvoeren. Is de veiligheid daarna gegarandeerd, dan ontvangt u alsnog een sticker voor op dit gereedschap. Voor een professionele keuring moet u bij ToolCare zijn. Neem zeker contact op als u nog vragen heeft of als u interesse heeft in onze keuring. De prijzen hiervan vindt u duidelijk terug op onze website.

Zelf gereedschap keuren

ToolCare heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?