Elektrische arbeidsmiddelen

Voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen bent u bij ToolCare op de goede plek. De 3140 inspectie is belangrijk.

Keuring aanvragenBel ons

Elektrische arbeidsmiddelen

Voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen bent u bij Tool Care op de goede plek. De 3140 inspectie is belangrijk. U garandeert hiermee de veiligheid van de werkomgeving en ook van uw werknemers. Als uw personeel werkt met elektrische arbeidsmiddelen, dan brengt dit onlosmakelijk een aantal risico’s met zich mee. Er kan onder andere een elektrische verbranding optreden. Of bijvoorbeeld een elektrische schok, een explosie of een vlamboog. In veel gevallen zullen de gevolgen zeker ernstig zijn. Daarom is een jaarlijkse inspectie absoluut noodzakelijk. Neem contact op met Tool Care en wij zorgen voor een deskundige keuring. Daarmee weet u dat uw arbeidsmiddelen weer op een veilige wijze gebruikt kunnen worden.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Uw elektrische arbeidsmiddelen keuren

Het keuren van elektrische arbeidsmiddelen heeft ook te maken met de arbowet. In artikel 3 daarvan staat namelijk dat deze arbeidsmiddelen veilig moeten zijn. Het gebeurt ook regelmatig dat verzekeringsmaatschappijen hier iets over schrijven in hun polis. Komt de arbeidsinspectie bij u langs, dan moet u kunnen aantonen dat er een inspectie heeft plaatsgevonden. Dit moet u ook echt kunnen aantonen. Nadat wij de keuring hebben afgerond, krijgt u van ons een inspectierapport. Wij geven daarin aan dat uw elektrische arbeidsmiddelen op een deskundige manier gekeurd zijn.

Keuren elektrische arbeidsmiddelen

Wij hebben veel ervaring met het elektrische arbeidsmiddelen keuren. Ons bedrijf is al opgestart in 1997. We begonnen toen met het keuren en repareren van elektrische installaties. U kunt zelf narekenen dat we daardoor inmiddels heel veel ervaring hebben opgebouwd. Uiteraard blijven we ook continue op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit terrein. Wij weten precies wat de eisen zijn. Door middel van opleidingen en trainingen hebben wij onszelf steeds meer gespecialiseerd. Doordat wij diverse certificaten ontvingen, voelen we ons heel zeker in het uitvoeren van de inspecties. Bij ons bent u dan ook zeker op de goede plek. We zijn net een stapje verder dan andere bedrijven die elektrische arbeidsmiddelen keuren. Mail of bel ons of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Zelf gereedschap keuren

ToolCare heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?