Keuring machine

Heeft u een 3140 keuring machine nodig? U bent dan bij Tool Care aan het juiste adres.

Keuring aanvragenBel ons

Keuring machine

Heeft u een 3140 keuring nodig voor een machine keuring? U bent dan bij Tool Care aan het juiste adres. Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het laten keuren van uw machines heel belangrijk. Het gaat hierbij tenslotte om de veiligheid van uw werknemers en de veiligheid van de totale werkomgeving. U bent als werkgever, evenals de fabrikant, een van de verantwoordelijke partijen. Al uw machines dienen jaarlijks gekeurd te worden. Kies voor een expert van Tool Care, dan u zit helemaal goed. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Betrouwbare keuring machine

Voor de keuring van uw machine zit u bij ons goed. Wij hebben de nodige certificaten in huis. De certificatie vond plaats door DNV. Wij hebben veel ervaring en komen ook graag bij u langs. Als u meer wilt weten over de voorwaarden en de prijzen, dan verwijzen we u graag naar informatie elders op onze website. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons of maak gebruik van ons handige contactformulier.

Keuring machine op locatie

Naast de keuring van machines mag u bij ons ook vertrouwen op het certificeren en kalibreren van uw arbeidsmiddelen. In de meeste gevallen voeren we de keuring uit bij u op locatie. Het grote voordeel daarvan is dat u niet voor een tijdje uw machines hoeft te missen. Als blijkt dat we de veiligheid van uw machine niet kunnen garanderen, dan is er soms een reparatie nodig. In een aantal gevallen kunnen wij die meteen voor u uitvoeren. Wilt u zelf gereedschap keuren? Bij ons kunt u hiervoor een opleiding volgen.

Zelf gereedschap keuren

Tool Care heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?