NEN 1010 inspectie

De NEN 1010 inspectie is onmisbaar als u de veiligheid van al uw elektrotechnische laagspanningsinstallaties wilt garanderen.

Inspectie aanvragenBel ons

NEN 1010 inspectie

Voor een nen 1010 inspectie bent u bij ToolCare aan het juiste adres. Deze keuring is onmisbaar als u de veiligheid van al uw elektrotechnische laagspanningsinstallaties wilt garanderen. Wij zijn de specialist op dit gebied. Voor een onafhankelijke keuring zijn wij dan ook uw ideale partner. Op zich is NEN 1010 geen wet, maar gaat het meer om een soort praktische richtlijn. Er zijn afspraken gemaakt waarin de minimum veiligheidseisen vermeld staan. In het Bouwbesluit 2012 wordt het gebruik van de norm NEN 1010 aanbevolen.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Verschil tussen NEN 1010 inspectie en NEN 3140 keuring

De NEN 1010 inspectie is niet hetzelfde als de NEN 3140 keuring. Voor beiden kunt u een beroep doen op ToolCare. Bij NEN 1010 hebben we het over het inspecteren van nieuwe installaties. NEN 3140 heeft betrekking op het keuren van al bestaande installaties. Wanneer de installatie gekeurd wordt, kijken we naar de norm die van kracht was toen het betreffende apparaat werd aangelegd en geïnstalleerd. Bij NEN 1010 gaat het om de norm voor het ontwerpen en aanleggen. Bij NEN 3140 om het veilig gebruik van de installatie en het periodieke inspectiewerk.

NEN 1010 inspectie laten uitvoeren door keurmeester van ToolCare

Als u op zoek bent naar een expert die de inspectie NEN 1010 voor u uitvoert, dan bent u bij ons precies op de goede plek. Wij zijn ervaren en professioneel en we leveren maatwerk. Over onze tarieven zijn we heel duidelijk. Deze staan vermeld op onze website. Kijk hiervoor bij de gedetailleerde prijslijst. Wij weten exact wat de wettelijke kaders en eisen zijn voor zowel nieuwe als bestaande installaties.

Wij zorgen ervoor dat ook uw installaties aan de kaders voldoen. Daarom voeren we NEN 1010 inspecties en keuringen uit. Als wij uw installatie goedkeuren, dan weet u zeker dat u ze veilig kunt gebruiken. Het gebeurt dat wij aanbevelingen doen. Soms moeten we u verplichten om aanpassingen uit te voeren. Pas daarna is dan de veiligheid van de installaties weer gegarandeerd. Neem contact met ons op en we maken snel een afspraak.

Zelf gereedschap keuren

Tool Care heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?