NEN 1010 keuring

U heeft een NEN 1010 keuring nodig voor installaties in uw bedrijf? Dan bent u bij Tool Care op de goede plek.

Keuring aanvragenBel ons

NEN 1010 keuring

U heeft een NEN 1010 keuring nodig voor installaties in uw bedrijf? Dan bent u bij Tool Care op de goede plek. Wilt u de veiligheid van uw elektrotechnische laagspanningsinstallaties garanderen, dan is deze keuring absoluut noodzakelijk. Op het terrein van NEN 1010 inspecties zijn wij de specialist. We hebben op dit gebied veel ervaring en we hebben diverse certificaten in huis.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Heeft u een NEN 1010 keuring of een keuring NEN 3140 nodig?

De NEN 1010 keuring lijkt wel iets op de NEN 3140 keuring, maar toch gaat het om twee verschillende zaken. Bij NEN 1010 gaat het om het keuren van nieuwe installaties. Een NEN 3140 keuring is bedoeld voor al bestaande installaties. We kijken hierbij naar de norm die van kracht was toen uw apparaat werd geplaatst. Wilt u meer informatie over de diensten van Tool Care? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor NEN 1010 keuring bent u bij ToolCare op het beste adres

Wij kunnen op korte termijn de keuring nen 1010 voor u uitvoeren. Maak gebruik van onze deskundigheid en ervaring. Wilt u weten wat de kosten van de keuring zijn? Deze staan vermeld op de website. Uiteraard mag u ons ook mailen of bellen wanneer u nog vragen heeft. Als u een van onze onafhankelijke keurmeesters inschakelt, dan mag u erop vertrouwen dat deze precies weet wat de wettelijke eisen zijn voor zowel bestaande als nieuwe installaties. Keuren wij de installatie goed, dan zit het gegarandeerd goed met de veiligheid.

Zelf gereedschap keuren

ToolCare heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?