NEN 3140 keuring elektrische installatie kosten

Zoekt u naar NEN 3140 keuring elektrische installatie kosten? Dan bent u bij Tool Care op de goede plek.

Keuring aanvragenBel ons

NEN 3140 keuring elektrische installatie kosten

U bent op zoek naar een keuring van elektrische installatie NEN 3140? Dan bent u bij Tool Care op de goede plek. Wij hebben veel ervaring op dit terrein. Andere kernwoorden die precies bij ons passen zijn onder meer nauwkeurigheid, specialistisch en professioneel. Ook bieden we u een eigen haal & brengservice. NEN 3140 is de Nederlandse norm voor laagspanningsinstallaties. Alle eisen waaraan deze installaties moeten voldoen worden hierin beschreven. U zoekt een onafhankelijke keurmeester die uw installaties kan inspecteren? Wij staan graag voor u klaar.

We checken met de uiterste precisie of uw installaties voldoen aan alle normen. Ook bekijken we of de relevante eisen worden nageleefd. Zijn de installaties door ons goedgekeurd, dan mag u erop vertrouwen dat ze veilig zijn en goed functioneren. Als u meer wilt weten over onze kosten, kunt u de prijslijst op onze website raadplegen.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Prijslijst NEN 3140 keuring elektrische installatie kosten op website

Als u benieuwd bent naar NEN 3140 keuring elektrische installatie kosten, dan kunt u terecht bij onze prijslijst. Per arbeidsmiddel is daar vermeld wat de kosten zijn. Zo ziet u duidelijk wat u betaalt voor de keuring van uw elektrische installatie. Als onze keurmeester een inspectie heeft uitgevoerd, ziet hij soms defecten. Er is dan een reparatie nodig. Die kunnen wij ook op een deskundige wijze voor u uitvoeren. Ook de tarieven van reparaties staan duidelijk aangegeven op deze prijslijst. We maken hierbij onderscheid tussen kleine en grote reparaties. Ook over de reiskosten vindt u hier informatie. Tenslotte staan hier nog de kosten van de rapportage verwerking en van kalibratie.

Contact opnemen keuring elektrische installatie NEN 3140

Wilt u meer weten over de kosten van de NEN keuring elektrische installatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van Tool Care. We staan graag voor u klaar. U kunt ons bellen of mailen. Ook is het mogelijk om informatie op te vragen door middel van ons contactformulier.

Zelf gereedschap keuren

Tool Care heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?