Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

Voor een nauwkeurige en deskundige inspectie van elektrische arbeidsmiddelen moet u bij Tool Care zijn.

Keuring aanvragenBel ons

Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

Voor een nauwkeurige en deskundige inspectie van arbeidsmiddelen moet u bij Tool Care zijn. Op het gebied van inspecties van arbeidsmiddelen hebben wij heel ervaring. Graag voeren we ook bij uw bedrijf een uitvoerige inspectie van de arbeidsmiddelen uit. Als wij de keuring uitvoeren, komen we uiteraard regelmatig defecten tegen. Bijvoorbeeld arbeidsmiddelen die we niet kunnen goedkeuren. Dat is voor u erg vervelend, want deze jaarlijkse goedkeuring heeft u nodig. Wij zijn er echter ook voor professionele reparaties. Een kleine reparatie kunnen we vaak direct bij u op locatie afronden. Daarna krijgt u van ons toch nog een rapport met daar in de benodigde goedkeuring. Uw arbeidsmiddelen voorzien we verder van een eigen uniek identificatienummer. Dit komt altijd precies overeen met de digitale keuringsgegevens. De prijzen van onze keuringen en reparaties staan vermeld op onze website.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Voor inspectie elektrische arbeidsmiddelen bent u bij Tool Care aan het juiste adres

Wij zijn uw ideale partner als u zoekt naar een betrouwbare inspectie van elektrische arbeidsmiddelen. Een van onze onafhankelijke keurmeesters komt bij u op locatie. Het werken met bijvoorbeeld elektrisch gereedschap brengt altijd een aantal risico’s met zich mee. Voor uw werknemers, maar ook voor de gehele werkomgeving. Daarom zijn deze keuringen ingesteld. U wilt toch ook voorkomen dat er bijvoorbeeld een vlamboog of een elektrische schok ontstaat? Na onze goedkeuring zijn de arbeidsmiddelen weer helemaal veilig om te gebruiken. Indien u meer informatie over de keuring wilt, neem dan zeker contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.

Inspectie van arbeidsmiddelen

Voor de inspectie van arbeidsmiddelen is het belangrijk dat u een onafhankelijke keurmeester inschakelt. Bij ons zit u daarom helemaal goed. Wij zijn er niet alleen voor deze inspecties. Bij Tool Care kunt u ook terecht voor een concept waarmee u eventueel zelf uw arbeidsmiddelen kunt keuren. Ook bieden wij een opleiding aan die u opleidt tot keurmeester. Verder leveren wij verschillende apparatentesters. Heeft u behoefte aan software waarmee de verkregen informatie verwerkt kan worden? Bij ons bent u precies aan het juiste adres. De experts van Tool Care staan graag voor u klaar. Bel of mail ons of maak gebruik van ons handige contactformulier. We helpen u snel verder. Op Tool Care kunt u vertrouwen.

Zelf gereedschap keuren

ToolCare heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

 

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?