Retourneren

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan de verwachting voldoet of een beschadiging heeft opgelopen tijdens het transport.

Lees meerBel ons

Retourneren

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan de verwachting voldoet of een beschadiging heeft opgelopen tijdens het transport.

Bij Tool Care Nederland heeft u 14 dagen na levering de tijd om het artikel te retourneren. Indien uw retourzending aan de voorwaarden (zie onderstaand) voldoet, kunt u vervolgens binnen twee weken uw geld terug krijgen.

Controleren

Bij de ontvangst van uw bestelling is het belangrijk dat u de bestelling controleert op eventuele beschadigingen en compleetheid. Indien u iets ontdekt, vragen wij u uiterlijk 48 uur na ontvangst bij ons te melden.

Zichttermijn

Wanneer u een online aankoop bij Tool Care Nederland doet, dan heeft u bij Tool Care Nederland een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Producten dient u onbeschadigd en – voor zover mogelijk – in de originele verpakking te retourneren. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze kunt gebruiken om de producten terug te sturen.

Hoe werkt het retourneren?

Bij Tool Care Nederland stellen we alles in staat om u zo goed mogelijk te bedienen. Mocht u daarom een product willen retourneren, volg dan de volgende stappen:

  1. Meld uw retouraanvraag uiterlijk na 48 uur (ontvangst pakket) bij ons via ons retourformulier. Beschadigingen aan uw bestelling kunnen wij alleen in behandeling nemen wanneer u foto’s meestuurt. Deze kunt u toevoegen aan de email met het retourformulier (digitaal). De email met de retouraanvraag mag gemaild worden naar [email protected] . Uw melding wordt altijd binnen 5 werkdagen in behandeling genomen.
  2. Vervolgens analyseren wij uw aanvraag en kijken naar de beste oplossing.
  3. Indien het product retour gestuurd dient te worden, kunt u deze zelf afleveren in onze showroom in ‘s-Gravendeel U kunt het ook (op eigen kosten) terugsturen naar het adres vermeld op het retourformulier. Vergeet niet uw aankoopbewijs en reden van retour toe te voegen.
  4. Voeg altijd het ingevulde en uitgeprinte retourformulier toe aan uw retourzending.
Voorwaarden retourneren:

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • Binnen 14 kalenderdagen na levering;
  • Als het compleet en onbeschadigd is;
  • Als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • In de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag geen tape opgeplakt of geschreven worden);
  • Producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.
  • Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending.

Bij producten die beschadigd zijn, gebruikssporen vertonen of waarop geschreven is of tape gebruikt is behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Retourneren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:

Tool Care Nederland
Mijlweg 6D
3295KH ’s-Gravendeel

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.