Keuren arbeidsmiddelen

Zoekt u naar een betrouwbare en deskundige keuring van arbeidsmiddelen NEN 3140? Dan bent u bij ToolCare aan het juiste adres.

Keuring aanvragenBel ons

Keuren arbeidsmiddelen

Zoekt u naar een betrouwbare en deskundige keuring van arbeidsmiddelen NEN 3140? Dan bent u bij ToolCare aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels veel ervaring met deze inspecties en keuringen. Ook voor eventuele reparaties bent u bij ons op de goede plek. Wij komen bij u op locatie, zodat het werk zoveel mogelijk door kan gaan. Wij zijn gecertificeerd om deze keuring uit te voeren. Wij voorzien uw arbeidsmiddelen van een eigen uniek identificatienummer. Dit nummer komt overeen met de digitale keuringsgegevens.

Keuren arbeidsmiddelen

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Keuringssticker na het keuren arbeidsmiddelen

Voor het keuren van arbeidsmiddelen sturen wij een onafhankelijke keurmeester naar uw bedrijf. Is de keuring afgerond, dan plaatsen we een keuringssticker op de betreffende arbeidsmiddelen. U kunt dan aantonen dat er een keuring heeft plaatsgevonden. Uiteraard maken wij hier ook een rapport van. Van elke gekeurd arbeidsmiddel ontvangt u van ons een certificaat en een digitaal overzicht.

Meer informatie over keuren arbeidsmiddelen NEN 3140

Wilt u meer informatie over arbeidsmiddelen keuren? Wij zijn zeker bereid om uw vragen te beantwoorden. Onze contactgegevens zijn te vinden op de website. Bel of mail ons en we staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier te gebruiken. Graag lezen we daar uw naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer en uw persoonlijk bericht. Hebben wij het formulier ontvangen en verwerkt, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Op het gebied van keuringen van arbeidsmiddelen zijn wij de absolute specialist.

Zelf gereedschap keuren

ToolCare heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?