Keuren elektrisch gereedschap NEN 3140

Voor het keuren elektrisch gereedschap NEN 3140 bent u bij Tool Care aan het juiste adres.

Keuring aanvragenBel ons

Keuren elektrisch gereedschap NEN3140

Voor keuren elektrisch gereedschap NEN3140 bent u bij Tool Care aan het juiste adres. Deze keuringen zijn belangrijk voor de veiligheid. Zowel voor de veiligheid van de werkomgeving als voor de veiligheid van uw werknemers. Het werken met elektrisch gereedschap brengt nu eenmaal de nodige risico’s met zich mee. U kunt bijvoorbeeld denken aan een elektrische schok, een explosie of een vlamboog. Zulke ongelukken wilt u uiteraard voorkomen. De gevolgen kunnen desastreus zijn. Neem contact op met de specialisten van Tool Care. Dan komt het helemaal goed met de keuring. U kunt het gereedschap dan weer op een veilige manier gebruiken.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Elektrisch gereedschap keuren verplicht

Het keuren elektrisch gereedschap NEN3140 heeft te maken met artikel 3 van de Arbowet. Daarin staat beschreven dat gereedschap op een veilige manier gebruikt moet worden. Daarnaast moet u ook aan de arbeidsinspectie aan kunnen tonen dat het elektrische gereedschap op een veilige manier bruikbaar is. Een inspectierapport is daarbij nodig. Schakelt u ons in voor de keuring, dan krijgt uw gereedschap van ons een keuringssticker. Ook ontvangt u bewijzen van deze uitgevoerde keuring. Is er het een en ander kapot, dan kunnen wij vaak direct de reparatie voor u uitvoeren. Wij doen dat bij u op locatie, zodat u het gereedschap zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Is het nodig dat wij uw arbeidsmiddelen meenemen, dan kunt u ook altijd gebruik maken van onze handige haal & breng service.

Laat keuren elektrisch gereedschap NEN 3140 uitvoeren door een expert van Tool Care

Als u elektrisch gereedschap laat keuren, dan moet dat gebeuren door een onafhankelijke keurmeester. Bij Tool Care zit u in dit geval helemaal goed. Al sinds 1997 inspecteren wij elektrische installaties. We hebben ons door de jaren heen verder gespecialiseerd. We mochten inmiddels al diverse certificaten ontvangen. Ook voor u zijn wij de ideale partner. Neem contact met ons op en we plannen een afspraak voor u in. Op de website vindt u hiervoor een handig contactformulier. Ook kunt u ons bellen of mailen. We helpen u dan meteen verder.

Zelf gereedschap keuren

Tool Care heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

 

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?