Keuring elektrische installatie

Bent u op zoek naar informatie over de keuring elektrische installatie prijs?

Keuring aanvragenBel ons

Keuring elektrische installatie

Bent u op zoek naar informatie over de keuring elektrische installatie prijs? Kijk dan zeker even bij de prijslijst op onze website. Schakelt u een van de experts van Tool Care in, dan weet u zeker dat de installaties op een goede wijze worden gekeurd. Wij zijn op dit gebied de expert en hebben heel veel ervaring met het keuren van elektrische installaties. We zijn nauwkeurig en specialistisch. Is er op uw bedrijf een NEN 3140 keuring nodig? Elk jaar dient dit herhaald te worden. NEN 3140 is de norm in Nederland voor laagspanningsinstallaties.

Wij checken uw installaties op een uiterst nauwkeurige wijze. Natuurlijk onderzoeken we ook of alle relevante eisen goed worden nageleefd. Indien wij de elektrische installatie goedkeuren, dan weet u zeker dat het in orde is. Dat kunt u dan ook aantonen bij de arbeidsinspectie.

Op locatie

Flexibel

Merkonafhankelijk

Uw elektrische installatie keuren

De keuring van uw elektrische installatie is bij Tool Care in goede handen. De exacte prijzen staan vermeld op de website. Raadpleeg hiervoor onze prijslijst. We hebben de prijs vermeld per arbeidsmiddel. U ziet zo in één oogopslag wat u betaalt als u ons inschakelt voor een professionele inspectie. Signaleert onze keurmeester een probleem, dan is het vaak nodig om een reparatie uit te voeren. Zeker de wat kleinere reparaties kunnen direct door ons worden verricht. Ook deze prijzen staan vermeld op onze site.

Keuring elektrische installatie

Het elektrische installatie keuren kost uiteraard een bepaald bedrag. Wij hebben op onze prijslijst ook de reiskosten vermeld. Ook ziet u daar de kosten van kalibratie en van de rapportage verwerking. Heeft u nog specifieke vragen? Bel of mail ons en we beantwoorden deze graag. Vraag ook gerust informatie op via ons handige contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Zelf gereedschap keuren

Tool Care heeft voor u een kant-en-klaar concept voor het zelf keuren en registreren van uw gereedschap! U kunt bij ons terecht voor:

✓ Opleiding keurmeester NEN3140 (VOP)
✓ Apparatentesters van diverse Merken
✓ APK Stickers NEN3140 of Technische goedgekeurd
✓ Doorpriktang & Graveermachine
✓ Software voor de verwerking van de gegevens.

Meten is Weten!

Van NEN 3140 keuringen, tot Ladders/Trappen en Steigers.
Tool Care Nederland regelt al uw keuringen bij u op locatie.

Mogen we ook voor u de keuringen uitvoeren?