Kovax schuurpapier

Op zoek naar goed schuurpapier? Gebruik Kovax schuurpapier met een standtijd die zijn weerga niet kent zal uw arbeidstijd significant omlaag gaan!

Bekijk onze producten

Zoek uw product

Ons Kovax schuurpapier

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kovax schuurpapier

Diverse maten schuurpapier voor schuurmachines. Kovax schuurlijn is een professionele lijn.

Houtbewerking

Heeft u het over houtbewerking, dan heeft u het over KOVAX.
Wij weten als geen ander wat ú als specialist op dat gebied nodig heeft.
Ongeacht de soort of conditie van het hout, wij garanderen u een resultaat dat zijn gelijke niet kent. Van muziekinstrument tot meubilair, zeer geschikt voor de meest fijne houtbewerking. Met name ten aanzien van het fijnere schuurwerk blijken onze producten hoge ogen te scoren.

Bij bepaalde voorwerpen, zoals een muziekinstrument of aanrechtblad, is een zo klein mogelijke schuurkras een absolute must. Geen probleem voor onze vooruitstrevende schuursystemen! Zij kenmerken zich door een zeer fijne korrelstructuur. Een voorbeeld is onze Yellow film, waarmee zelfs de meest fijne bewerking of reparatie een koud kunstje is. Door de uniforme schuurkras en lange standtijd, is in een relatief kort tijdbestek het gewenste resultaat behaald en kunt u bovendien besparen op materiaal- en arbeidskosten.

Te mooi voor woorden?

Neem dan nu contact met ons op en ervaar het zelf.

Industrie

Speciaal voor industriële toepassingen heeft KOVAX schuurmaterialen ontwikkeld met een lange standtijd en zo kort mogelijke arbeidstijd. Als marktleider in Azië hebben we vanaf 1930 de industriële ontwikkelingen op de voet gevolgd en steeds onze schuurmiddelen aangepast op de gebruikte technieken. “Innovatieve schuursystemen met een zeer lange standtijd”.

Nog steeds is maatwerk ons onderscheidende punt. Het zoeken van de juiste oplossing bij uw vraagstuk is onze kracht. Onze Maxcut lijn zal uw test zeker waard zijn. Met een standtijd die zijn weerga niet kent zal uw arbeidstijd significant omlaag gaan!